OUDERRAAD

De oudervereniging van onze school wordt bestuurd door de ouderraad.
De ouderraad heeft als taak de betrokkenheid van ouders bij de school te bevorderen. De ouderraad kan de directeur informeren over zaken die onder de ouders leven. De ouderraad heeft geen bestuurlijke verantwoordelijkheid en bevoegdheden; dus geen formele zeggenschap over het reilen en zeilen op school. Formeel communiceert de ouderraad alleen met de directeur en de ouders/verzorgers van de leerlingen.

De ouderraad heeft daarnaast als belangrijke taak het ondersteunen van het team bij het organiseren van onder andere vieringen, het schoolkamp en ouderavonden.

Wie onze ouderraadsleden zijn, staat in de schoolgids.