AANMELDEN

Wat ontzettend leuk dat u ons gevonden hebt!
Mocht u na het lezen van deze website geïnteresseerd zijn geraakt in onze school, dan kunt u een afspraak maken met Liesbeth Sterk voor een rondleiding en een vrijblijvend gesprek.

U bent ook van harte welkom tijdens onze open dagen. In de kalender vindt u de exacte data. Sfeer proeven op een school 'in bedrijf' is waarschijnlijk het meest overtuigend. In overleg is het voor kinderen daarom ook altijd mogelijk om een dag mee te draaien. Nieuwe kleuters krijgen voor hun vierde verjaardag van hun stamgroepleider (leerkracht) een uitnodiging om een paar keer te komen wennen.

Aanmelding van nieuwe leerlingen is mogelijk gedurende het gehele schooljaar. Deze aanmelding wordt vervolgens met het team afgestemd conform het aannamebeleid.