AANMELDEN

Wat ontzettend leuk dat u ons gevonden hebt!
Mocht u na het lezen van deze website geïnteresseerd zijn geraakt in onze school, dan kunt u een afspraak maken met Liesbeth Sterk voor een rondleiding en een vrijblijvend gesprek.

Sfeer proeven op een school 'in bedrijf' is waarschijnlijk het meest overtuigend. In overleg is het voor kinderen daarom ook altijd mogelijk om een dag mee te draaien. Nieuwe kleuters krijgen voor hun vierde verjaardag van hun stamgroepleider (leerkracht) een uitnodiging om een paar keer te komen wennen.

U bent ook van harte welkom tijdens onze open dagen, voor het schooljaar 2018/2019 zijn deze gepland op:
14 november 2018 open ochtend voor het jonge kind
9 maart 2019 open zaterdag
20 maart 2019 open ochtend

Aanmelding van nieuwe leerlingen is mogelijk gedurende het gehele schooljaar. De aanmelding wordt vervolgens met het team afgestemd conform het aannamebeleid.