OUDERBETROKKENHEID

Op onze school zijn ouders onmisbaar!

Samen met kinderen, ouders en team willen we graag een gemeenschap zijn. Door als ouder mee te helpen op de school van uw kind, toont u betrokkenheid en laat u uw kind merken, dat school belangrijk is. En het is nog gezellig ook!

Zo zie je vaak ouders, die ’s morgens even een kopje koffie drinken in de koffiehoek. De lijnen tussen het team en de ouders zijn hierdoor kort.

Mede hierdoor houden team en ouders elkaar alert en vormen we een 'samenschool' waar kinderen, team en ouders trots op zijn!

Bij de volgende activiteiten is de hulp van ouders zeer gewenst!
Schoolkamp in september - Kerstviering - Carnaval - Koningsspelen - laatste schooldag - meelopen Palmpasen - keuze/workshop middag (eigen talenten van ouders) - boeken kaften - lezen - rijden naar locaties buiten de school - en nog veel meer...