Geslaagde open ochtend

Geslaagde open ochtend!

Woensdag 14 november mochten wij veel belangstellende ouders met peuters ontvangen op onze school!
Vanaf 9.00 uur stond de koffie klaar en druppelden er ouders binnen en in een ontspannen sfeer kregen ouders informatie over de school van leerlingen, stamgroepleiders of directeur. Om 9.30 uur was er in het speellokaal de kindervoorstelling 'Raad eens hoeveel ik van je houd' verzorgd door theatergroep Hexie Pexie. Onze kleuters en peuters speelden en zongen goed mee, wat een feest!
Na afloop van de voorstelling was er tijd om de school te bekijken en sfeer te proeven. Ook kregen alle kinderen het boek 'Raad eens hoeveel ik van je houd'. Al met al een zeer geslaagde ochtend!